Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

Tiibetiläiset käsintehdyt äänimaljat värähtelevät voimakkaasti ja niissä on kauniit ja rikkaat yläsävelsarjat. Maljoja on tuhansien vuosien ajan käytetty erityisesti tiibetiläisessä ja japanilaisessa perinteessä. Nykyisin maljoja käytetään laajalti myös läntisessä maailmassa meditoinnissa ja rentoutumisessa, mutta myös hoitovälineinä sairaaloissa ja erilaisissa hoitolaitoksissa esim. Saksassa ja USA:ssa.

Äänimaljat tuottavat melodia- ja lyriikkavapaata musiikkia, johon ei tarvitse keskittyä ja niiden kuuntelu rentouttaa mieltä ja kehoa. Maljojen sointi harmonisoi keho-mieli-sielu-yhteyksiäsi ja tuudittelee aivoaaltosi taajuuksille, jossa olet flow-tilassa, rentoutuneen keskittynyt. Syntyvässä tyhjässä ajatustilassa on tilaa luovuudelle.

Äänimaljarentoutus auttaa kehoasi palauttamaan luontaista tasapainotilaansa. Se on lempeän tehokas hoitomuoto esim. kipujen hallintaan, mielen harmonisointiin, keskittymiskyvyn lisäämiseen, ja edistämään stressin ja kehonkuvan hallintaa. Suurikokoisten maljojen matalien värähtelytaajuuksien on tutkittu mm. madaltavan verenpainetta ja hidastavan sydämen sykettä.

Äänimaljat voivat mm. parantaa unta, auttaa ylivirittyneisyyteen, rauhoittaa hermostoa, lievittää kipuja, vähentää lihasjännityksiä ja stressiä sekä vahvistaa voimavaroja.

Äänimaljahoitoja voit kokea joko yksin, ystävän kanssa tai ryhmässä. Omassa hoidossa maljat voivat olla joko kehosi vierellä tai päällä, parirentoutuksessa maljat ovat vierellänne ja ryhmärentoutuksessa hieman kauempana.

Äänimaljarentoutus ryhmille, 60min

Äänimaljarentoutus kestää noin 45 minuuttia, lisäksi juttelemme alussa ja lopussa hieman rentoutumisesta.

Rentoutuminen on tärkeää

Äänimaljarentoutus

Rentoutushetki äänimaljojen siivin. Äänimaljarentoutus eli toiselta nimeltään sointukylpy on ryhmässä pidettävä hermostoa rauhoittava syvärentoutusmenetelmä.

Sinun hengähdyshetki

Äänimaljarentoutuksessa ohjaaja soittaa Tiibetiläisiä äänimaljoja sekä muita hoitavia instrumentteja ryhmän edessä. Anna itsellesi ja ryhmälle ihana hengähdyshetki.

Suuntana rentoutuminen

Harmoniset äänet rauhoittavat, laskevat stressitasoja ja johdattavat sinut rentoutumisen tilaan. Voit päästää turvallisesti irti kaikista mielen ja kehon jännitteistä.

Myös yksilö- ja parirentoutuksia.

Äänimaljahoitoja voit kokea myös yksin tai ystävän kanssa,

Varaa äänimaljarentoutus sinulle tai ryhmälle.